VILKA VI ÄR

VI TROR PÅ RELATIONER.

Vi vet hur man boostar varumärken och business. Vi skulle kunna göra en avhandling på strategier om just det. Men är det något vi lärt oss på vägen, så är det att relationer är den viktigaste pusselbiten för att nå framgång och att skapa hållbara affärer. Vår ambition är att fläta ihop människor, att få företag, platser och människor att utvecklas. Tryck på play och bonda med oss!


SAGAN

Två glödande entreprenörer med både hjärtat och rötter i Dalarna krockade ihop. Båda med bakgrund i kommunikationsbranschen och besöksnäringen. På varsitt håll har de alltid legat steget före, vågat tänka annorlunda och brunnit för utveckling. Med tron på att få fler att leva livet skapades Bonda, för att tillsammans utveckla människor, varumärken och platser. 

ANNETHE ANDERSSON
Snabbtänkt, energigivande digital strateg från Mora. En framtidsspanare som går igång på att skapa nya affärsmodeller, att få tänka annorlunda för att uppnå resultat.

HANNAH RISANDER
PR-kreatör och affärsutvecklare från Älvdalen. Initiativrik och entusiastisk nätverksjunkie. Älskar utmaningar och snabba puckar.